Модераторы: MousEEE, NartMan.

Страницы: (93)  % « Первая ... 17 18 [19] 20 21 ... Последняя » ( Перейти к первому непрочитанному сообщению ) Новая тема

Вопросы и предложения

Купалінка
Отправлено: Dec 25 2010, 17:42

Облик: --

Позвольте возразить насчёт комментаторов недели (ну что цопирайты на сам конкурс стырили у меня я вам так и быть прощу). Очень уж любопытная система награждения практикуется.
Никак не заметно, что некто Морошка ажно две недели подряд комментировала все дуэли, причём качественно?

Предлагаю: нанять секунданта в противовес столь некомпетентной семейной парочке.
Дуэли задерживаются, темы однообразные, награждение откладывается вплоть до забывания о факте выигрыша. Пора бы в секунданты определить носителя другого айпи.
^
Смерть Окупантам
Отправлено: Jan 28 2011, 13:20

Облик: Animagus Thunderbird

Будет ли повторение конкурса "Назад в прошлое"? Или проведение аналогичного..
Когда-то давно спрашивал уже, ответили положительно, но так ничего и не проводили, кроме существующих типов дулей.
^
Бубенчик
Отправлено: Feb 10 2011, 12:15

Лучший способ отомстить - остаться в живых.
Архимаг IX

а здесь призы по результатам законченных дуэлей выдают только по большим праздникам или мне все-таки светит в этом году получить свой выигрыш за то, то было закрыто еще на прошлой неделе?
^
Reverse Serg
Отправлено: Feb 10 2011, 15:18

Гуру

Lorienna, за какую конкретно дуэль вы не получили награду?
^
Бубенчик
Отправлено: Feb 11 2011, 07:42

Лучший способ отомстить - остаться в живых.
Архимаг IX

^
Pal
Pal
Отправлено: Feb 26 2011, 13:27

Всеведающий

не знаю чи була така пропозиція, та можна зробити ще дуель "Зіллєваріння", до прикладу, дається завдання.
використати такі інгредіенти в кількості: "Аконит - 3 шт., Воронец -2 шт., Папоротник - 1 шт."(помішування скільки завгодно.)
завдання полягає в тому, що б використовуючи Тільки ці інгредіенти, користувачі мають зварити зварити якесь зілля. І в кого вийде краще, той виграє. Якщо до прикладу користувачі не мають достатню кількість інгредіентів, то секунданти можуть обміняти якісь інші інгредіенти на ті що потрібно.
ідею можна ще розвинути обговорити різні деталі і т д) =cookies=
^
Чеширский кот
Отправлено: Feb 26 2011, 14:11

Кто бы ни говорил что слишком много хорошего - это плохо.

Цитата (Hammy @ Feb 26 2011, 13:27)
не знаю чи була така пропозиція, та можна зробити ще дуель "Зіллєваріння", до прикладу, дається завдання.
використати такі інгредіенти в кількості: "Аконит - 3 шт., Воронец -2 шт., Папоротник - 1 шт."(помішування скільки завгодно.)
завдання полягає в тому, що б використовуючи Тільки ці інгредіенти, користувачі мають зварити зварити якесь зілля. І в кого вийде краще, той виграє. Якщо до прикладу користувачі не мають достатню кількість інгредіентів, то секунданти можуть обміняти якісь інші інгредіенти на ті що потрібно.
ідею можна ще розвинути обговорити різні деталі і т д) =cookies=

Hammy, це дуельний клуб ВП (по українськи чарівної палочки), а не зіллєваріння!!! -_-
^
Pal
Pal
Отправлено: Feb 26 2011, 15:09

Всеведающий

Чеширский кот, це так, але тоді що створювати окремо "Дуельний клуб Зіллєваріння"?? туди же набирати знову нових секундантів, свої призи, під форум і т д?? краще об'єднати на мою думку, менше мороки буде. Адже Зіллєваріння це також складова ЧП.
^
Чеширский кот
Отправлено: Feb 26 2011, 17:13

Кто бы ни говорил что слишком много хорошего - это плохо.

Цитата (Hammy @ Feb 26 2011, 15:09)
Чеширский кот, це так, але тоді що створювати окремо "Дуельний клуб Зіллєваріння"?? туди же набирати знову нових секундантів, свої призи, під форум і т д?? краще об'єднати на мою думку, менше мороки буде. Адже Зіллєваріння це також складова ЧП.

Не знаю, як іншим, а мені такої дуелі не потрібно. Якщо Аньерка і Volekram погодятся, то можна провести опитування user posted image.
^
Pal
Pal
Отправлено: Feb 26 2011, 19:12

Всеведающий

Чеширский кот, а от мені була б цікава така дуель=) я ж не змушую кожного в ній приймати участь, я тільки запропонував ідею, а там вже кому як вона підійде.
але приз якийсь інший був би, або інший артефакт, або той хто виграє отримує обидва зілля. варіантів уйма.
^
0 Пользователей читают эту тему ( Гостей и Скрытых Пользователей)
Пользователей:

Страницы: (93)  % « Первая ... 17 18 [19] 20 21 ... Последняя » Новая тема

[ Script Execution time: 0.2695 ]   [ 29 queries used ]   [ GZIP выключен ]   [ Time: 21:32:29, 09 Jan 2026 ]

Рейтинг Ролевых Ресурсов - RPG TOP