Правила форума Помощь

Модераторы: .

Страницы: (201)  % « Первая ... 198 199 [200] 201  ( Перейти к первому непрочитанному сообщению ) Новая тема

Станция "Хогсмид"

, Стартовая Локация

Станция "Хогсмид"

Описание: : старая железнодорожная станция появилась в Хогсмиде практически сразу после основания поселения. Сначала туда прибывали кареты и дилижансы, а позже стали приходить и поезда. Несколько раз в году она заполняется шумом и гамом прибывших на учебу в Хогвартс студентов. В остальное же время сюда прибывают те, кто по тем или иным причинам решил поселиться в Хогсмиде. Вдоль выложенных каменными плитами длинных платформ, тянутся одно- и двухэтажные здания станции. Серый кирпич стен в некоторых местах успел покрыться лишайником. Но красная черепица крыш и несколько выведенных каминных труб выглядят совсем новыми — их явно недавно ремонтировали. Скучный пейзаж платформ оживляют длинные красные скамьи и аккуратные круглые клумбы с яркими цветами. В вечернее время платформы освещаются магическими светильниками. Днем красные фонарные столбы хорошо видны на всех четырех платформах.
У левого края платформы под номером один, находится небольшое двухэтажное здание с глядящим прямо на железнодорожные пути эркером. Кованая дверь на первом этаже ведет в камеру хранения. Большая комната со светло-желтыми стенами и белым плиточным полом вся заставлена деревянными и металлическими стеллажами. Именно здесь хранится багаж хогсмидских пассажиров. Несколько вежливых домовых эльфов ловко управляются с багажом, лавируя между многочисленными полками и чемоданами. Они не только сортируют и отправляют багаж школьников в Хогвартс, но и могут помочь отыскать утерянную вещь. При этом они точно не станут ругать забывчивого мага за рассеянность. Длинный узкий коридор справа от камеры хранения ведет к скрипучей деревянной лестнице на второй этаж. Ее перила выглядят так, точно об них неоднократно точила когти дюжина книзлов. Поднявшись на второй этаж, можно попасть в административную часть станции. В пяти просторных кабинетах работают ее сотрудники. Из кабинета в кабинет нередко летают служебные записки. Прямо на стенах коридора висят разнообразные сметы и графики, расцвеченные с помощью магии. В самом конце коридора находится кабинет начальника станции. Стены, обшитые деревянными панелями, украшены несколькими чертежами станции и колдографией несущегося на всех парах «Хогвартс-экспресса». Добротный дубовый стол завален пергаментами. Створки стоящего в углу шкафа наглухо запечатаны магией.
В правой части все той же платформы находится небольшое одноэтажное здание. Именно в нем располагаются две билетные кассы. За высокими деревянными перегородками сидят сотрудницы станции, готовые продать билет в любую точку магической Британии и мира.
Для того чтобы попасть к другим платформам, придется перейти по длинному красному мосту над железнодорожными путями. Конечно, можно пройти и прямо по путям, но за такое поведение сотрудники станции потребуют штраф в размере 100 галлеонов. Так что лучше и безопаснее потратить насколько лишних минут, и пройти по мосту. Тем более что замысловатый узор перил обычно привлекает внимание тех, кто впервые попал в Хогсмид.
В приземистом одноэтажном здании на этой стороне платформы находится зал ожидания. Просторный и светлый, он оборудован множеством мягких бордовых кресел. В начале каждого ряда стоит небольшая металлическая подставка для газет и журналов. Обычно тут можно найти последний выпуск "Ежедневного пророка", а иногда и более старые.
Красивый бронзовый канделябр с сотней свечей освещает помещение в вечерние часы. Отсветы крохотных язычков пламени на пестрой мозаике пола выглядят впечатляюще. В центре зала стоит большой информационный стенд. Его магия позволяет всем присутствующим увидеть не только дату и время отправления поезда, но и его номер, платформу, а также маршрут. Коснувшись волшебной палочкой стенда и внятно сформулировав вопрос, можно получить подробную информацию.
Фасад приземистого здания зала ожидания выходит прямо на небольшую станционную площадь. Под самой его крышей висят большие механические часы, указывающие точное время. У самого входа на станцию стоит длинная красная скамья, точно такая же, как на платформе. Чуть поодаль находится круглая клумба. Маленькая пристанционная площадь плавно перетекает в площадь им. Кседа Кседфорда и сливается с ней.

Ситуация:
Вокзал был восстановлен усилием Министерства Магии.
Пассажиры теперь путешествуют только с ручной кладью.
Основной багаж осматривается и доставляется отдельным составом в целях безопасности. Его можно подождать на вокзале либо багаж доставят, куда будет удобно пассажиру.

Соседние здания: Центральная Торговая площадь
Микролокации: Платформа №1 (Рональд МакБрайд), Платформа №2, Платформа №3, Платформа №4, Билетная касса, Камера хранения, Зал ожидания, Информационный стенд, Мост над путями, Площадь возле станции (Безымянный, Эллорен Найтвуд), Лестница, Административная часть (кабинеты №№ 1-5), Кабинет №1. Начальник станции, Кабинет №3. Начальник Охраны, Поезд, Медпункт
Текущий мастер игры: Asdanta
Безымянный
Отправлено: Apr 13 2026, 15:25. Ролевое время: 27 день, 13 час.

Платформа №1

i  

Вокзал тепер і справді виглядає інакше: камінь занадто світлий, шви занадто рівні, а в повітрі досі відчутний ледь помітний запах свіжого тинькування і чомусь маглівської фарби. Це місце нагадує людину, яка щойно вийшла з лікарні — вона посміхається, але рухи ще скуті.

На стіні біля входу до станції, під великим механічним годинником, висить свіжий плакат: «Ваша безпека — наш пріоритет». Стрілки годинника рухаються плавно, майже беззвучно, ніби відміряючи час до настання нового порядку.

Темноволосий Аврор у чорно-фіолетовій мантії — зупинив літнього чарівника з великою валізою, перевёзаною мотузкою, який прямував до потяга і веде до невеличкого металевого столу, біля якого неподалік входу до одного з вагонів, сформувалася невелика черга. Люди стоять притишено, намагаючись не створювати зайвого шуму.

Аврори не кричать, не діють грубо, але їхня ввічливість нагадує холод леза: вони просто перевіряють відповідність багажу стандартам безпеки.

Дівчина могла також помітити, що один з людей в черзі - немолодий чоловік у потертому капелюсі дещо нервово переминається з ноги на ногу і він щохвилини витирає піт із чола.

Група підлітків стоїть трохи осторонь. Вони намагаються жартувати, але сміх звучить дещо напружено, ніби пам'ятаючи заголовки «Пророка» про спробу теракт в потязі, мимоволі шукають небезпеку в сусіді по черзі.

Ті, хто зійшов з потяга радом з Еллорен виглядають куди більш розкуто, та все ж намагаються поскоріше залишити платформу.

^
Эллорен Найтвуд
Отправлено: Apr 13 2026, 16:12. Ролевое время: 27 день, 13 час.

Платформа №1
*Очі чаклунки опустились нижче, і Еллорен побачила плакат на стіні станції.*
— Ваша безпека — наш пріоритет, - *прочитала собі під носа вона та побігла очима далі по прохожим. ЇЇ очі одразу помітили чаклуна у чорно-фіолетовій мантії, який супроводив чоловіка з підозрілою валізою.*
//І, справді, пріорітет. Ось навіть багаж перевіряють. Добре, що я гарненько склала свій одяг та інші дрібнички, які навряд будуть комусь цікаві.//
*А потім вона помітила трохи нервогого чоловіка у черзі коло вагонів. Уся черга чекала на перевірку багажу.*
//Цікаво, його просто нервують перевірки чи він і справді перевозить щось небезпечне? Чи навіть... когось? Ні, ні, ні, це зовсім не моя справа. Не сунемо туди свого носа, Еллорен!//
*З цими думками дівчина швиденько закрокувала в сторону зали очікування, все ще споглядаючи на людей навколо. Не бажаючи виділятись, вона доєдналась до групки людей, які впевнено крокували в тому ж напрямку.*

--
Облик: Під довгою чорною мантією ховались темні брюки та біла рубашка. На ногах коричневі черевики, а в руках невелика сумочка у тон взуття
^
Безымянный
Отправлено: Apr 13 2026, 21:07. Ролевое время: 27 день, 14 час.

Информационный стенд
Якщо персонаж хоче пройти до залу очікування, використовуємо схему переміщення. Частіше за все вона присутня в першому пості рольових тем.
В данному випадку.
Тобто ми можемо вже грати "біля інформаційного стенда", навіть якщо проходимо повз. Я відпишу тег вже там.

В зале ожидания -> У информационного стенда, Платформа №1 (тобто йдемо зараз навпаки)

i  

Рухаючись "з натовпом", Еллорен опинилась поки-що не в залі очікування, але вже біля дошки оголошень і якщо б чаклунка вирішила подивитись на нього уважніше, то на неї б чекало наступне:

Половину дошки займають різного роду колдографіі чи фотороботи, а саме:

На найстарішому фото красується якась блондинка с довгим кучерявим волоссям, за затримання чи інформацию про яку обіцяють 100 галеонів..

На одному з найновіших фото зображений майже лисий чоловік похилого віку з ріденькою бородою на ім`я Отто Оффенбах, за затримання чи інформацію про якого пропонують нагороду в 400 галеонів.

Іншу половину - власне, оголошення.

Майстер чарівних паличок купить деревину рідкісних порід та матеріали для серцевин із магічних істот.
Також приймаються замовлення на виготовлення чарівних паличок за вашими біомагічними даними. З усіх питань звертатися до Теодора Ертона, ліс Друїдів, «Квітка Лотоса».

Міністерство Магії оголошує набір в Аврорат!

Ви молодий та амбітний маг? Шукаєте престижну роботу? Хочете зробити Гоґсмід безпечним та благополучним містом?
Якщо на всі три запитання ви відповіли «Так!», то приходьте до Міністерства Магії! Тут, після коротких курсів, із вас зроблять справжнього аврора!

До навчання допускаються повнолітні чарівники та чарівниці, які закінчили Гоґвортс або іншу школу магії. Запис на курси проходить в Атріумі Міністерства Магії.

Шукаю сміливу людину будь-якого рівня магічних сил для розчищення підвалу від мотлоху та дрібних магічних істот.

Гаррі Севедж, чекаю на ваших сов.
Адреса: будинок Севеджа, Пагорби Архімагів.

ДОПОМОЖІТЬ ПОВЕРНУТИ ВТІКАЧА!
Винагорода: 70 галеонів

Під час виходу з потяга зник мій наближчий друг — карликовий шпиц на ім'я Сирник. Він має золотаве забарвлення і дуже любить запах кориці. Скоріш за все, злякався шуму на платформі й забився кудись у темний куток.

Будь ласка, якщо побачите золотаву пухнасту кульку — не намагайтеся ловити його закляттями! Він дуже вразливий. Просто підманіть його чимось солодким і покличте по імені.

Я в залі очікування до 15-ї години, на лавці біля газетного кіоску. Буду дуже вдячна за допомогу!
Мадам Тінкл.

Загалом можна було сказати, що тут вже не було охорони і панувала трохи менш напружена атмосфера - люди говорили між собою частіше, але все ж не особливо товпилися під дошкою оголошень, проходячи до зали і до платформи у своїх справах.
Місс Найтвуд також може пройти повз дошки і не читати, або прочитати і вибрати щось собі.)

^
Эллорен Найтвуд
Отправлено: Apr 14 2026, 09:10. Ролевое время: 27 день, 14 час.

Информационный стенд
*Коли усе навкруги трохи пожвавішало, чаклунка помітила стенд з оголошеннями, на якому жили своє життя колдографії. Вона наблизилась до нього і знову активно забігала очима по оголошенням.*
//Розшукується... винагорода... Аж моторошно думати про те, що ж вони таке зробили. І на диво навіть ім'я блондинки досі невідомо... Магічні палички... набір у Аврорат...О!//
*Еллорен витягла з невеликої сумочки в тон черевичкам записник і перо та почала швидко переписувати текст останніх двох повідомлень.*
//Ось це дуже цікаво. Поки ще є трохи часу, щоб допомогти мадам Тінкл знайти її улюбленця. А потім можна вирушити на допомогу з прибиранням!//
*Настрій дівчини помітно покращився, оскільки вона так швидко знайшла чим стати у пригоді. Але щойно вона про це подумала, то одразу насупила брови.*
//Але ж як і впіймаю Сирника? У мене з собою зовсім нічого немає, чим я б могла зацікавити пса-солодкоїжку. До того ж, якщо написано це оголошення, мадам Тінкл 100% уже звернулась до охорони та адміністрації вокзалу з пошуками, які не принесли жодного результату. Спробую пошукати його деінде. Спочатку перевірю залу очікування, можливо, мадам зможе пригадати інші деталі, які допомужть відслідкувати її песика. А можливо, він і сховався десь там в куточок. А потім вирушу до інших будівель. Навряд чи Сирник ховається на дворі, бо усюди чути шум потягів, який його налякав.//
*Чаклунка сховала записник та перо назад до сумочки, і спокійно пройшла до зали очікування.*
Перешел из Платформа №1

--
Облик: Під довгою чорною мантією ховались темні брюки та біла рубашка. На ногах коричневі черевики, а в руках невелика сумочка у тон взуття
^
Эллорен Найтвуд
Отправлено: Позавчера, 10:25:41. Ролевое время: 27 день, 14 час.

Зал ожидания
*Нарешті увійшовши до зали, дівчина почала сканувати очима усе навколо: бордові крісла, підставку для газет, кожен куточок зали. Дівчина щосили намагалась побачити щось, щоб нагадувало золотаве хутро песика.*
//А що, якщо він не втік, а його хтось вкрав або випадково повів з собою..?//
*Трохи поміркувавши, дівчина також почала більш уважно роздивлятись і людей у залі. Щоб зробити пошук більш ефективним, чаклунка ходила довкола зали та іноді заглядала під крісла, лавки та заглядала у смітнички.*
//Я, мабуть, привертаю стільки уваги... Але воно і на руку, можливо, хтось згодиться допомогти з розшуком Сирника.//

Поиск — 6
Внимательность — 16

Перешел из Информационный стенд

--
^
Безымянный
Отправлено: Позавчера, 11:15:17. Ролевое время: 27 день, 14 час.

Зал ожидания
Добре, давай спробуємо дати шанс рандому. Уважність доволі висока.

від 1 до 7 дівчина помічає якісь ознаки присутності собаки(опишу які наст. постом) якщо ж 8-10 то покищо ні.

В интервале от 1 до 10 выпало значение 10
^
Безымянный
Отправлено: Позавчера, 11:34:48. Ролевое время: 27 день, 14 час.

Зал ожидания

i  

Опинившись в залі, Еллорен могла помітити, що повітря тут нерухоме і ніби просякнуте запахом друкарської фарби та ледь вловимим ароматом лаванди, яку зазвичай використовують для заспокоєння нервів пасажири.

Рухаючись по залі, заповненій довгими рядами м'яких бордових крісел, дівчина поки що не посітила жодних ознак перебування тут собаки. Але людей було немало - та і правда могла наояякатись і добре сховатись десь.

Крісла виглядають зовсім новими, з високими спинками, у яких пасажири майже ховаються від сторонніх очей. На початку останньго ряду встановлена витончена металева підставка, де акуратно розкладені свіжі випуски «Щоденного пророка» та можливо навіть якісь магглівскі глянцеві журнали.

Біля металевої стійки, заваленої журналами, сидить пані в глибокому кріслі. Її поза бездоганно пряма, а вуаль на капелюшку прикриває верхню частину обличчя, залишаючи видимими лише щільно стиснуті вуста, нафарбовані темно-червоною помадою. Вона тримає розгорнутий примірник «Щоденного пророка», але її очі не рухаються по рядках. Вона стежить за відблисками на скляних дверях, крізь які щойно зайшла Еллорен. Кожного разу, коли хтось проходить повз, вона ледь помітно напружує пальці, якими тримає газету.

^
Эллорен Найтвуд
Отправлено: Позавчера, 13:26:47. Ролевое время: 27 день, 14 час.

Зал ожидания
*Юна відьма (але не Сабріна) безрезультатно нарізала кола по приміщенню, аж ось вона вперлась поглядом у жінку у капелюшку з вуаллю, яка напружено стежила за входом до зали.*
//Це, мабуть, мадам Тінкл. Сердешна.. скоріш за все, вона сподівається побачити Сирника біля когось з пасажирів... Потрібно привітатись та розпитати її більш докладно про песика.//
*Дівчина наблизилась до стійки з журналами коло останнього ряду крісел, вирівнялась поруч з кріслом, де сиділа стурбована жінка та привітно схилила голову перед нею.*
— Вітаю! Мене звуть Еллорен Найтвуд. Ви, напевно, мадам Тінкл? Я прочитала ваше оголошення і дуже хочу допомогти.

--
^
Безымянный
Отправлено: Позавчера, 15:16:21. Ролевое время: 27 день, 14 час.

Зал ожидания
*Жінка під вуаллю дещо здригнулася, коли почула голос – так пильно вона вдивлялася у ті вхідні двері, що здається, геть забула про все навкруги. Повільно повернувши голову до дівчини, і поглянула втомлено, але прискіпливо крізь тонку сіточку вуалі.*
— Так, я Амелія Тінкл. І я... я вже починаю втрачати надію.

*Вона нарешті повністю повернулася до Еллорен. Її поза залишалася бездоганно прямою, але в кожному русі відчувалася величезна напруга.*

— Ви хочете допомогти? Це... це дуже люб'язно з вашого боку, місс Найтвуд. Значить, ви бачили оголошення... *Вона замовкла на мить, і її голос знову затремтів.*
— Мій Сирник... Він ніколи раніше не зникав. Такий слухняний хлопчик. Мені... Страшно навіть думати, що з ним.

*Мадам Тінкл нервово стиснула сумочку.*

— Я була тут, біля стійки, лише на хвилину відвернулася, щоб переглянути заголовки "Пророка"... Ви ж бачили, що там пишуть? Знову перевертні, замки, і...
*Вона зневажливо махнула рукою в бік стійки з газетами, де на першій шпальті кружляло фото Анхейтаса під контролем Міністерства.* — Вся та безглузда метушня... І ось, коли я повернулася до крісла, Сирника вже не було. Його повідець... Просто лежав.
Ви питаєте про подробиці... Він маленький, золотистий. На ньому був блакитний нашийник з маленьким срібним дзвіночком. Але цей дзвіночок... Він не дзвонив, Все було так тихо. Занадто тихо.
*Вона знову глибоко зітхнула.*
— Я... я не знаю, що робити. Можливо, його хтось забрав, якісь невиховані діти, або він злякався чогось. Тут... тут так багато людей, і цей запах... Ніби вони миють підлогу тим лавандовим маслом.

*Амелія замовкла, чекаючи на реакцію Еллорен, невдоволено оглядаючись наквкруги.*
^
Эллорен Найтвуд
Отправлено: Позавчера, 15:51:45. Ролевое время: 27 день, 14 час.

Зал ожидания
*Дівчина уважно вислухала Амелію та привітно усміхнулась. Тепер вона не тільки була зацікавлена у тому, щоб допомогти пані з її проблемою, а і в тому, щоб припідняти її дух вцілому. Проте для цього і їй потрібна була допомога з боку мадам Тінкл.*
— Я щиро розумію вас. Ви знаєте, у моїх батьків є власна ферма з вівцями та конями. Минулого року улюблена вівця моєї матері не повернулась з пасовища, і ми усі дуже сумували та придумували найгірші варіанти. Але не ми не полишали надії та шукали її усією родиною. І ви уявляєте, ми знайшли її під кущиком бузку, де вона просто заснула і не почула, коли усю отару кликали додому. Коли емоції вгамувались, ми дуже сміялись з пригоди мрійливої вівці.
*Еллорен з усмішкою розповідала одну з сімейних історій. Потім перевела подих та продовжила:*
— Тому і ви не полишайте надію. Це те, що завжди з нами. Це те, що прагнуть відняти наші вороги, - *дівчина перевела погляд на обкладинку з зображенням замку Анхейтас.*
//Можливо, пані Амелія має щось солоденьке з собою, що зможе стати у пригоді. А також мені варто звернути на дзвін.//
— Я дуже хочу вам допомогти. І для успіху нашої з вами мети, я теж хочу запитати у вас дещо. В оголошенні ви вказали, що Сирника варто приманити чимось солоденьким. А у мене, на жаль, нічого з собою немає, бо я щойно прибула до Гоґсміду. Можливо, ви щось маєте з собою, що ваш песик полюбляє найбільше?
*Чаклунка завмерла в очікуванні відповіді від мадам Тінкл, а також почала прислухатись до звуків навколо.*
Дипломатия — 12
Слух — 9

--
^
0 Пользователей читают эту тему ( Гостей и Скрытых Пользователей)
Пользователей:

Страницы: (201)  % « Первая ... 198 199 [200] 201  Новая тема

[ Script Execution time: 0.8201 ]   [ 40 queries used ]   [ GZIP выключен ]   [ Time: 12:01:28, 17 Apr 2026 ]

Рейтинг Ролевых Ресурсов - RPG TOP