![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
| Страницы: (201) % « Первая ... 198 199 [200] 201 ( Перейти к первому непрочитанному сообщению ) | Новая тема |
| Безымянный |
Отправлено: Apr 13 2026, 15:25. Ролевое время: 27 день, 13 час.
|
|||
|
|
Платформа №1
|
|||
|
Asdanta (#13383) · Ситуация погоды
|
| Эллорен Найтвуд |
Отправлено: Apr 13 2026, 16:12. Ролевое время: 27 день, 13 час.
|
|
Платформа №1 *Очі чаклунки опустились нижче, і Еллорен побачила плакат на стіні станції.* — Ваша безпека — наш пріоритет, - *прочитала собі під носа вона та побігла очима далі по прохожим. ЇЇ очі одразу помітили чаклуна у чорно-фіолетовій мантії, який супроводив чоловіка з підозрілою валізою.* //І, справді, пріорітет. Ось навіть багаж перевіряють. Добре, що я гарненько склала свій одяг та інші дрібнички, які навряд будуть комусь цікаві.// *А потім вона помітила трохи нервогого чоловіка у черзі коло вагонів. Уся черга чекала на перевірку багажу.* //Цікаво, його просто нервують перевірки чи він і справді перевозить щось небезпечне? Чи навіть... когось? Ні, ні, ні, це зовсім не моя справа. Не сунемо туди свого носа, Еллорен!// *З цими думками дівчина швиденько закрокувала в сторону зали очікування, все ще споглядаючи на людей навколо. Не бажаючи виділятись, вона доєдналась до групки людей, які впевнено крокували в тому ж напрямку.* -- Облик: Під довгою чорною мантією ховались темні брюки та біла рубашка. На ногах коричневі черевики, а в руках невелика сумочка у тон взуття |
|
Frieren (#207450) · Ситуация погоды
|
| Безымянный |
Отправлено: Apr 13 2026, 21:07. Ролевое время: 27 день, 14 час.
|
|||
|
|
Информационный стенд Якщо персонаж хоче пройти до залу очікування, використовуємо схему переміщення. Частіше за все вона присутня в першому пості рольових тем. В данному випадку. Тобто ми можемо вже грати "біля інформаційного стенда", навіть якщо проходимо повз. Я відпишу тег вже там. В зале ожидания -> У информационного стенда, Платформа №1 (тобто йдемо зараз навпаки)
|
|||
|
|
| Эллорен Найтвуд |
Отправлено: Apr 14 2026, 09:10. Ролевое время: 27 день, 14 час.
|
|
Информационный стенд *Коли усе навкруги трохи пожвавішало, чаклунка помітила стенд з оголошеннями, на якому жили своє життя колдографії. Вона наблизилась до нього і знову активно забігала очима по оголошенням.* //Розшукується... винагорода... Аж моторошно думати про те, що ж вони таке зробили. І на диво навіть ім'я блондинки досі невідомо... Магічні палички... набір у Аврорат...О!// *Еллорен витягла з невеликої сумочки в тон черевичкам записник і перо та почала швидко переписувати текст останніх двох повідомлень.* //Ось це дуже цікаво. Поки ще є трохи часу, щоб допомогти мадам Тінкл знайти її улюбленця. А потім можна вирушити на допомогу з прибиранням!// *Настрій дівчини помітно покращився, оскільки вона так швидко знайшла чим стати у пригоді. Але щойно вона про це подумала, то одразу насупила брови.* //Але ж як і впіймаю Сирника? У мене з собою зовсім нічого немає, чим я б могла зацікавити пса-солодкоїжку. До того ж, якщо написано це оголошення, мадам Тінкл 100% уже звернулась до охорони та адміністрації вокзалу з пошуками, які не принесли жодного результату. Спробую пошукати його деінде. Спочатку перевірю залу очікування, можливо, мадам зможе пригадати інші деталі, які допомужть відслідкувати її песика. А можливо, він і сховався десь там в куточок. А потім вирушу до інших будівель. Навряд чи Сирник ховається на дворі, бо усюди чути шум потягів, який його налякав.// *Чаклунка сховала записник та перо назад до сумочки, і спокійно пройшла до зали очікування.* Перешел из Платформа №1 -- Облик: Під довгою чорною мантією ховались темні брюки та біла рубашка. На ногах коричневі черевики, а в руках невелика сумочка у тон взуття |
|
|
| Эллорен Найтвуд |
Отправлено: Позавчера, 10:25:41. Ролевое время: 27 день, 14 час.
|
|
Зал ожидания *Нарешті увійшовши до зали, дівчина почала сканувати очима усе навколо: бордові крісла, підставку для газет, кожен куточок зали. Дівчина щосили намагалась побачити щось, щоб нагадувало золотаве хутро песика.* //А що, якщо він не втік, а його хтось вкрав або випадково повів з собою..?// *Трохи поміркувавши, дівчина також почала більш уважно роздивлятись і людей у залі. Щоб зробити пошук більш ефективним, чаклунка ходила довкола зали та іноді заглядала під крісла, лавки та заглядала у смітнички.* //Я, мабуть, привертаю стільки уваги... Але воно і на руку, можливо, хтось згодиться допомогти з розшуком Сирника.// Поиск — 6 Внимательность — 16 Перешел из Информационный стенд -- Облик: Під довгою чорною мантією ховались темні брюки та біла рубашка. На ногах коричневі черевики, а в руках невелика сумочка у тон взуття |
|
|
| Безымянный |
Отправлено: Позавчера, 11:15:17. Ролевое время: 27 день, 14 час.
|
|
|
Зал ожидания Добре, давай спробуємо дати шанс рандому. Уважність доволі висока. від 1 до 7 дівчина помічає якісь ознаки присутності собаки(опишу які наст. постом) якщо ж 8-10 то покищо ні. В интервале от 1 до 10 выпало значение 10 |
|
|
| Безымянный |
Отправлено: Позавчера, 11:34:48. Ролевое время: 27 день, 14 час.
|
|||
|
|
Зал ожидания
|
|||
|
|
| Эллорен Найтвуд |
Отправлено: Позавчера, 13:26:47. Ролевое время: 27 день, 14 час.
|
|
Зал ожидания *Юна відьма (але не Сабріна) безрезультатно нарізала кола по приміщенню, аж ось вона вперлась поглядом у жінку у капелюшку з вуаллю, яка напружено стежила за входом до зали.* //Це, мабуть, мадам Тінкл. Сердешна.. скоріш за все, вона сподівається побачити Сирника біля когось з пасажирів... Потрібно привітатись та розпитати її більш докладно про песика.// *Дівчина наблизилась до стійки з журналами коло останнього ряду крісел, вирівнялась поруч з кріслом, де сиділа стурбована жінка та привітно схилила голову перед нею.* — Вітаю! Мене звуть Еллорен Найтвуд. Ви, напевно, мадам Тінкл? Я прочитала ваше оголошення і дуже хочу допомогти. -- Облик: Під довгою чорною мантією ховались темні брюки та біла рубашка. На ногах коричневі черевики, а в руках невелика сумочка у тон взуття |
|
|
| Безымянный |
Отправлено: Позавчера, 15:16:21. Ролевое время: 27 день, 14 час.
|
|
|
Зал ожидания *Жінка під вуаллю дещо здригнулася, коли почула голос – так пильно вона вдивлялася у ті вхідні двері, що здається, геть забула про все навкруги. Повільно повернувши голову до дівчини, і поглянула втомлено, але прискіпливо крізь тонку сіточку вуалі.* — Так, я Амелія Тінкл. І я... я вже починаю втрачати надію. *Вона нарешті повністю повернулася до Еллорен. Її поза залишалася бездоганно прямою, але в кожному русі відчувалася величезна напруга.* — Ви хочете допомогти? Це... це дуже люб'язно з вашого боку, місс Найтвуд. Значить, ви бачили оголошення... *Вона замовкла на мить, і її голос знову затремтів.* — Мій Сирник... Він ніколи раніше не зникав. Такий слухняний хлопчик. Мені... Страшно навіть думати, що з ним. *Мадам Тінкл нервово стиснула сумочку.* — Я була тут, біля стійки, лише на хвилину відвернулася, щоб переглянути заголовки "Пророка"... Ви ж бачили, що там пишуть? Знову перевертні, замки, і... *Вона зневажливо махнула рукою в бік стійки з газетами, де на першій шпальті кружляло фото Анхейтаса під контролем Міністерства.* — Вся та безглузда метушня... І ось, коли я повернулася до крісла, Сирника вже не було. Його повідець... Просто лежав. Ви питаєте про подробиці... Він маленький, золотистий. На ньому був блакитний нашийник з маленьким срібним дзвіночком. Але цей дзвіночок... Він не дзвонив, Все було так тихо. Занадто тихо. *Вона знову глибоко зітхнула.* — Я... я не знаю, що робити. Можливо, його хтось забрав, якісь невиховані діти, або він злякався чогось. Тут... тут так багато людей, і цей запах... Ніби вони миють підлогу тим лавандовим маслом. *Амелія замовкла, чекаючи на реакцію Еллорен, невдоволено оглядаючись наквкруги.* |
|
|
| Эллорен Найтвуд |
Отправлено: Позавчера, 15:51:45. Ролевое время: 27 день, 14 час.
|
|
Зал ожидания *Дівчина уважно вислухала Амелію та привітно усміхнулась. Тепер вона не тільки була зацікавлена у тому, щоб допомогти пані з її проблемою, а і в тому, щоб припідняти її дух вцілому. Проте для цього і їй потрібна була допомога з боку мадам Тінкл.* — Я щиро розумію вас. Ви знаєте, у моїх батьків є власна ферма з вівцями та конями. Минулого року улюблена вівця моєї матері не повернулась з пасовища, і ми усі дуже сумували та придумували найгірші варіанти. Але не ми не полишали надії та шукали її усією родиною. І ви уявляєте, ми знайшли її під кущиком бузку, де вона просто заснула і не почула, коли усю отару кликали додому. Коли емоції вгамувались, ми дуже сміялись з пригоди мрійливої вівці. *Еллорен з усмішкою розповідала одну з сімейних історій. Потім перевела подих та продовжила:* — Тому і ви не полишайте надію. Це те, що завжди з нами. Це те, що прагнуть відняти наші вороги, - *дівчина перевела погляд на обкладинку з зображенням замку Анхейтас.* //Можливо, пані Амелія має щось солоденьке з собою, що зможе стати у пригоді. А також мені варто звернути на дзвін.// — Я дуже хочу вам допомогти. І для успіху нашої з вами мети, я теж хочу запитати у вас дещо. В оголошенні ви вказали, що Сирника варто приманити чимось солоденьким. А у мене, на жаль, нічого з собою немає, бо я щойно прибула до Гоґсміду. Можливо, ви щось маєте з собою, що ваш песик полюбляє найбільше? *Чаклунка завмерла в очікуванні відповіді від мадам Тінкл, а також почала прислухатись до звуків навколо.* Дипломатия — 12 Слух — 9 -- Облик: Під довгою чорною мантією ховались темні брюки та біла рубашка. На ногах коричневі черевики, а в руках невелика сумочка у тон взуття |
|
|
| Страницы: (201) % « Первая ... 198 199 [200] 201 | Новая тема |